Opera Carmen Delft

Steun Carmen!

Ook u kunt helpen om van deze opera Carmen een groot succes te maken! Dit kunt u doen als vrijwilliger of als donateur. Hieronder staat hoe u de productie van Carmen een duw in de juiste richting kunt geven.

Word donateur!

De opera kan nog mooier worden gemaakt door uw financiële bijdrage! Om donateur te worden kunt u op deze link klikken. U wordt dan naar Voordekunst.nl geleid waar u uw donatie kunt geven en ziet wat wij u te bieden hebben. Heeft u zelf een leuke manier om ons te steunen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ons.

Word vrijwilliger!

Een operaproductie is een complex geheel met muziek, theater, artiesten en natuurlijk publiek. Om te zorgen dat alles tiptop in orde kunnen we altijd hulp gebruiken. Bent u een goede naai(st)er? Dan kunt u ons wellicht helpen met de kostuums. Bent u op een andere manier creatief? Kom dan helpen bij het decor en de rekwisieten. Bent u een echt mensenmens? Dan is het misschien leuk om het publiek te ontvangen of ons backstage te helpen. Zo is er voor iedereen wel iets leuks! Neem contact met ons op en zie wat u kunt doen.